luni, 27 aprilie 2009

SLUMDOG MILLIONAIRE sau mitul Bollywoodian

Slumdog millionaire : il vezi ,ii accepti toate potrivelile care survin de-a lungul lui - asta pt ca are un montaj perfect, o muzica super si un regizor meserias si iti spui ca trebuie sa faci un compromis ca sa iasa un film extraordinar.
Si apoi vine sfarsitul - cu ochii in lacrimi, fericita ca s-a terminat cu happy end - vezi genericul : toata lumea canta si danseaza la un ison in cel mai pur stil al filmelor indiene de categorie C.
Ce-i asta ? a innebunit Boyle ? A stricat toata magia cu maimutareala de la sfarsit.
In fine, treci peste toata chestia asta ,te ridici si iti zici ca ai vazut totusi un film superb, dar pacat de genericul ala si... tot rumegand finalul asa, te loveste !
Da !
Exact asta trebuia sa fie finalul ! Sa te trezeasca ,sa-ti spuna ca asa ceva nu exista in viata ! pai n-ai vazut ce potriveli ?pai unde ai mai vazut d-astea in viata ?
De abia acum imi dau seama ca filmul este genial.
Realitatea este cruda in India ,iar finalurile fericite nu exista decat la Bollywood !

5 comentarii:

cristi spunea...

acum si blog de film. belea :p cat despre slumdog... si mie mi-a lasat aceeasi senzatie. ;)

di spunea...

Mie mi s-a părut senzațional. L-am văzut prin ianuarie, cu 2 luni înainte de Oscaruri, dar am făcut pariu cu vreo 2 colegi că va lua multe premii.

Felicitări por el nuevo blog. Me encanta subiectul

AlejaS spunea...

Pe mine nu ma encanta subiectul...Dar imi place poza ta...Ceva cu fotbal pe viitor?

Anonim spunea...

:)) m-ati omorat cu fotbalul asta :))tocmai am citit pe blogul tau (aleja) ultimul post : ma, pe voi chiar va pasioneaza ! nu inteleg nici cum nici de ce !
poza e facuta de Ursoaica :) mi-a zis sa zic la toata lumea. :)

Mikidos spunea...

frate! deci era cazul sa pui mana sa asterni chestii despre filme! ai zis bine despre slumdog, hai du-te inapoi in timp si vino cu recomandari (de la Duel pe autostrada care ne a marcat tineretile pana in zilili noastre), ca sa stie poporu' la ce sa se uite.